Cum recunoastem o pizza buna

Ingredientele folosite sunt foarte importante! Realizarea aluatului si sosul folosit vor face diferenta dintre o pizza si o pizza adevarata. In cadrul Restaurant Celentano folosim doar sosuri realizate natural in regim propriu.

La fel de important este si echilibrul dintre rosii, mozzarella sau dintre toppingurile folosite pe pizza in general. Daca toppingurile sunt exagerat de multe, se strica atat design-ul unei pizza cat si gustul acesteia. Este de evitat mozzarella grasa deoarece in combinatie cu sosul de rosii va oferi o culoare galbuie dupa preparare.

Toppingurile rosii sa fie de o culoare cat mai aprinsa, deoarece aceasta simbolizeaza prospetimea preparatului nostru.

Cantitatea uleiului de masline folosita depinde de restul compozitiei din preparatul nostru. Daca pizza este una mai usoara cu fara prea mult topping atunci se poate suplimenta cantitatea de ulei, iar daca pizza contine mai multa carne atunci aceasta se va realiza fara a se folosi ulei pentru a nu deveni preparatul prea gras.

Acestea fiind spuse, va invitam sa comandati o pizza gustoasa de la restaurant Celentano din Timisoara cu livrare NON – STOP gratuita la domiciliul dumneavoastra, sa nu va grabiti atunci cand o savurati chiar daca este irezistibila, pentru a nu pata covorul din camera sau canapeaua si sa aveti pofta mare!

Suna-ne Acum
Call Now ButtonCOMANDA TELEFONIC
EnglishRomanian
Cosul tau
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00 lei
Total
0,00 lei
Continue Shopping